Vacatureteksten

Spin in het web? Een marktconform salaris? Geweldige vrijdagmiddagborrels? Daar red je het dus niet meer mee tegenwoordig. Vacatureteksten moeten volledig zijn toegespitst op de ideale kandidaat, een heldere structuur hebben en kandidaten overhalen te solliciteren. Het is een advertentie, geen functieomschrijving!

Vindbaar en aantrekkelijk

Een goede vacaturetekst combineert 2 dingen: vindbaarheid en aantrekkingskracht. Dat betekent dus het gebruik van de juiste zoekwoorden. Denk bijvoorbeeld aan een functietitel die ook daadwerkelijk online wordt gezocht door kandidaten. Als de vacature eenmaal is gevonden, is het belangrijk een kandidaat over te halen te solliciteren of contact op te nemen voor meer informatie. Zo eenvoudig is het eigenlijk.

Werkwijze
Samen spreken we de vacature goed door. We zoomen in op de doelgroep en wat die belangrijk vindt. Daarna willen we precies weten wat jouw organisatie te bieden heeft. Wat de baan aantrekkelijk maakt. En dan zetten we dat om in een originele en wervende vacaturetekst.

Wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie.

  • Opstellen nieuwe vacaturetekst
  • Redigeren en aanpassen vacaturetekst
  • Opzetten van een template waarmee je zelf aan de slag kunt
  • Workshop vacatureteksten schrijven.

Campagne nodig?
Bij Contenttellers werken verhalenvertellers met meer dan 10 jaar ervaring in de recruitmentwereld. Oude liefde roest niet, dus als je hulp nodig hebt: let us know! Meedenken over werving vinden we echt leuk! En als jouw Employer brand of vacature online extra aandacht kan gebruiken, regelen we meteen een online campagne voor je.

Sounds good. Daar wil ik meer over weten!

Heb je ook wervende en originele vacatureteksten nodig?

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com