Magazines

Een eigen tijdschrift om een jubileum te vieren, een werkgeverswerk uit te leggen of succesvolle columns te bundelen? Een magazine is een leuke en opvallende manier om meer te doen met goed presterende content.

Er gaat niets boven echt papier

Bij Contenttellers zijn we dol op magazines. Ja, we lezen en schrijven de hele dag online teksten, maar er gaat toch niets boven een fysiek product. Tekst op echt papier, voorzien van een strak design. Dat je mee kunt nemen, bij een klant kunt achterlaten en cadeau kunt doen aan relaties. Alleen een echt boek is nog leuker!

Waarom zou je eigenlijk een ouderwetse folder laten drukken als het veel speelser en interessanter kan? Door te kiezen voor een magazine informeer je mensen op een luchtige manier. De afwisseling van rubrieken en onderwerpen maken het lezen van een magazine plezierig. De boodschap van jouw organisatie wordt nog steeds verteld, maar zo dat lezers zin krijgen in meer. Verkopen hoeft niet, je deelt gewoon interessante verhalen over onderwerpen die mensen aanspreken.

Wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie.

  • Ontwikkeling concept magazine
  • Bepalen inhoud en vormgeving
  • Schrijven teksten (interviews, columns etc.)
  • Organiseren professioneel beeldmateriaal
  • Redactie aangeleverde content
  • Eindredactie

Vertel mij meer over een eigen magazine

Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking!

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com