Interviews

Een klant die vertelt over jouw dienstverlening. Een werknemer die de loftrompet steekt over zijn als onderdeel van jouw employer brand. Of een nieuwe directeur die zichzelf voorstelt en nieuwe plannen presenteert. Een interview is een uitstekende en laagdrempelige manier om een goed verhaal te vertellen.

Echte mensen, echte verhalen

Echte mensen vertellen echte verhalen. En ze worden eerder vertrouwd en geloofd dan ‘commerciële’ boodschappen. Bovendien genereren ze online meer lezers doordat individuele accounts meer bereik hebben dan bedrijfsaccounts.

Werkwijze
Maar kost dat dan niet veel tijd? Dat hoeft helemaal niet. We plannen een afspraak via Teams of Zoom en binnen 20-30 minuten hebben we genoeg munitie om een leuk vraaggesprek mee te schrijven. Van tevoren bepalen we het onderwerp en de centrale boodschap en daarna hebben wij aan contactgegevens van de hoofdpersoon genoeg om mee aan de slag te gaan.

Series
Uiteraard schrijven we met alle liefde een los interview voor je. Maar wij denken graag in series. Rubrieken met een vaste opbouw, waarmee je voor herkenbaarheid zorgt bij de bezoekers van je website. Denk maar aan DWDD: een aaneenschakeling van vaste rubrieken, maar steeds ingevuld met andere gasten en onderwerpen. Zo zou je bijvoorbeeld testimonials kunnen publiceren. Of ze periodiek laten vertellen over de projecten waar ze aan werken.

Abonnement
Je kunt dus ook kiezen voor een abonnement. Wie er geinterviewd worden en wat de boodschap van de verhalen wordt, spreken we goed door. Of het nou een serie interviews wordt met ambassadeurs van jouw organisatie of met klanten die vertellen over de dienstverlening. Na een goede briefing zorgen wij voor de teksten, zodat jij gewoon door kunt me je dagelijkse werk.

Meer weten over interviews?

Laat je gegevens achter en we plannen snel een kop koffie!

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com