Columns

Een column is een persoonlijke rubriek die regelmatig op een vaste plek gepubliceerd wordt. Columns zijn niet meer weg te denken uit kranten,  tijdschriften en vakbladen. Maar ze kunnen ook helpen jou te positioneren als iemand met een duidelijke visie.

Van redactie tot ghostwriting

Niet iedereen vindt het eenvoudig om zijn of haar gedachten gestructureerd op papier te krijgen. Geen reden om niet regelmatig een column te publiceren! We kunnen we je op een aantal manieren helpen een echte columnist te worden.

Redactie
Allereerst kunnen we de teksten die jij aanlevert redigeren. Heb je nog een haakje nodig of een verwijzing naar een actueel onderwerp? Dan voegen wij die in. Moeite met een goede afsluiter? Verzinnen we die gewoon voor je. Ook als je alleen wil dat we kijken of de tekst lekker loopt en er geen taal- of spelfouten in jouw column zitten, kun je bij ons aankloppen.

Ghostwriting
Voor een groeiend aantal organisaties schrijven we de columns helemaal zelf. We spreken van tevoren doelen, doelgroepen, onderwerpen en schrijfstijl. Daarna leveren we maandelijks een tekst aan die onder de naam van een directeur of eigenaar online verschijnt.

Publiceren
Een column verdient natuurlijk een zo groot mogelijk publiek. Na het schrijven van de columns, kunnen we je ook helpen bij het publiceren op websites of social media. Zo wordt het wel heel makkelijk allemaal.

Wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie.

  • Redigeren ruwe tekst
  • Kant-en-klare columns schrijven
  • Online publiceren

Help mij columns publiceren!

Verder praten over starten met columns? Plannen we gewoon een kop koffie. Altijd gezellig en voordat je het weet staat jouw eerste column online.

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com