Case Studies

Bewijskracht is een belangrijk onderdeel van de marketing van iedere organisatie. Maar met alleen een rij logo’s kom je er niet. Veel te afstandelijk. Slimmer is het om echte personen te laten vertellen welke problemen jouw organisatie heeft opgelost door case studies op je website te plaatsen. En daarna op social media te verspreiden natuurlijk.

Laat je toegevoegde waarde zien

Een case study laat zien dat jouw aanpak resultaten oplevert. Aantrekkelijk voor organisaties die voor vergelijkbare vraagstukken een nieuwe leverancier zoeken. Die willen graag overtuigd worden en wat werkt nou beter dan het tevreden opdrachtgevers zelf laten vertellen?

Hoe we dat aanpakken.
We beginnen met het omschrijven van het probleem of de behoefte van jouw opdrachtgever. In heldere taal, dus zonder jargon of onnodige moeilijkdoenerij. Vervolgens presenteren we de gekozen aanpak en de resultaten. Liefst noemen we daarbij cijfers, zodat we hard kunnen maken wat jouw aanpak heeft opgeleverd.

Quotes van de opdrachtgever.
De voordelen voor je klant staan centraal. Het is dus helemaal sterk als we een contactpersoon van de opdrachtgever aan het woord kunnen laten. Echte personen die echte verhalen vertellen. Die input kun je uiteraard zelf aanleveren, maar net zo lief plannen we een online meeting om die quotes zelf op te halen.

Superwaardevolle content.
Het resultaat is superwaardevolle content die een centrale plek op je website verdient. Maar denk aan concrete verkooptrajecten: met een uitgeschreven case study stuur je gewoon de link mee om aan te tonen dat jouw aanpak werkt. Uiteraard neem je de case study ook op in je contentplanning door er (meerdere) berichten op social media aan te wijden. Kunnen wij je ook bij helpen!

Goed verhaal, daar wil ik over verder praten.

Wil je meer weten over hoe case studies de geloofwaardigheid van jouw organisatie vergroot?

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com