Maarten Vodeb

Ik hou van verhalen. Altijd al gedaan. Daarnaast heb ik de neiging om alles te delen en iedereen te helpen, dus het was een kwestie van tijd voordat ik verhalen voor anderen ging vertellen.

Na jarenlang in de uitzendbranche te hebben gewerkt, heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar marketing en communicatie. Binnen dat vak vond ik al snel contentmarketing het leukste en dan met name het herkennen en delen van verhalen en nieuws dat anderen niet opmerkten. Dat op de plank bleef liggen. Ik geloof namelijk heilig dat iedereen een verhaal te vertellen heeft, maar niet altijd doorheeft dat hij of zij een unieke stem heeft.

Daar ik van mensen en verhalen houd en voortdurend op zoek ben naar nieuwe ideeën, kun je me altijd porren voor een kop koffie:

06-52400816 | maarten.vodeb@contenttellers.com

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com