Lotte Scharn

Al van jongs af aan droomde ik van een plekje op de redactie van RTL Nieuws in New York. Zó gaaf leek me dat: ik zou de nieuwe Max Westerman worden en aan heel Nederland vertellen wat er gaande was op een ander continent. Als ik uit school kwam, pakte ik dan ook altijd de camera erbij om mijn eigen journaal op te nemen en vervolgens schoof ik achter de computer om mijn eigen krantje met nieuws te tikken. Bezig zijn met taal en communicatie zat er op jonge leeftijd dus al in. En dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Als puber las ik zo een boek per dag uit en op de middelbare school koos ik álle talen in mijn vakkenpakket. Kortom: een echte taalfanaat in de breedste zin van het woord!

Bij Contenttellers ben ik natuurlijk volop bezig met taal. Ik vind het superleuk om de verhalen van onze klanten om te zetten in pakkende content. Ik luister graag een keer naar jouw verhaal!

06-46500048 | lotte.scharn@contenttellers.com

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com