Projecten

Jouw organisatie stroomt over van de content, maar je kunt hulp van experts gebruiken om een verbeterslag te maken. Of je hebt behoefte aan (tijdelijke) extra capaciteit. Dan schakel je ons gewoon in om stappen te maken.

CONTENTTELLERS & PROJECTEN

Contentstrategie en -kalender
Veel delen zonder krachtige strategie en heldere doelen is eigenlijk zonde van de tijd. Het blijft bij goede bedoelingen. Stel samen met ons een contentstrategie samen, werk die uit in een heldere contentkalender en analyseer samen met ons de resultaten.

Vergis je niet, het opstellen van een contentstrategie kost tijd. Missie, visie, doelgroepenanalyse en de middelenmatrix: het moet allemaal een logische plek krijgen. Dat kun je dus beter in één keer goed doen. Geen zorgen, helpen wij je bij. En als je wil dat we de tone of voice vastleggen, krijg je er gewoon een schrijfwijzer van ons bij.

Redactie
Niets zo zonde als spelfouten, grammaticale missers en ontbrekende woorden. Toch kan het gebeuren: soms staar je je gewoon blind op je eigen tekst. Dan kan een redacteur uitkomst bieden. Dan weet je zeker dat jouw teksten soepel lezen en de lezer niet wordt afgeleid door onnodige missers.

Hoofdredactie
Ga je een magazine uitbrengen? Een sociaal-jaarverslag schrijven? Of heb je hulp nodig bij een nieuwsbrief? Schakel een Contentteller in als hoofdredacteur en we plannen, plaatsen en checken alles net zo lang tot het op precies de juiste plek staat. En als je wil dat we meedenken over de inhoud, kan dat natuurlijk ook.

Cases

Onze hulp nodig?

Laat het ons weten, dan helpen we je snel verder.

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com