fit20 Heerlen: fit in maar 20 minuten per week en dat in je gewone kleren

1

minuten

Fit en sterk in slechts 20 minuten per week? En dat in je gewone kleren? Hoe vreemd het ook klinkt, dat is precies het unieke concept van fit20. En de resultaten zijn indrukwekkend! Franchisenemer Angelo Doevendans opende midden in de coronacrisis in 2020 de deuren van zijn fitnessstudio in Heerlen en schakelde Contenttellers in om zijn verhaal te vertellen.

Wat we doen voor fit20 Heerlen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Nieuwsbrief

Het verhaal
Het concept van fit20 is uniek: door een speciaal samengesteld programma, begeleiding van een personal coach en een gekoelde ruimte hoef je maar 20 minuten te sporten om voortgang te boeken. Maar hoe val je nou op tussen de tientallen concurrenten in de regio?

De crux is de doelgroep: mensen die niet willen worden bekeken, weinig tijd hebben en fitness heel doelgericht willen inzetten om sterker en fitter te worden vormen de doelgroep. Mensen die zich minder thuis voelen in een reguliere sportschool. Of er misschien nog nooit binnen zijn geweest. En dan hoef je dus ineens geen concurrentie meer naast je te dulden: een uniek verhaal dat verteld wordt aan een zorgvuldig samengestelde, unieke doelgroep.

   

Deel dit artikel

Ook interessant om te lezen.