Case - Tekst

Concept Cloudt: Free publicity met uitgeschreven cases

Architectenbureau Cloudt Concept uit Maastricht werkt met bestaande gebouwen door ze te renoveren, transformeren, herbestemmen en uit te breiden. Wordt er nieuwbouw gepleegd,  dan gebeurt dat met prefab houtbouw. Er wordt altijd gewerkt met prefab maatwerk, lokale leveranciers en nieuwe technieken. Het levert de prachtigste ontwerpen en indrukwekkende projecten op. Die dus een groter publiek verdienen.

Wat we doen voor Concept Cloudt

  • Cases
  • Interviews

Het verhaal
Bij Concept Cloudt ligt de content voor het oprapen. Er is prachtig beeldmateriaal uit alle fases van de projecten waarmee Nicole Cloudt en haar team bezig zijn. Van schetsen en maquettes tot foto’s van trotse nieuwe gebruikers in hun nieuwe pand. Het enige dat ontbrak waren de teksten. Toen die er eenmaal waren, groeide de plaatsen waar de projecten gepresenteerd konden worden vanzelf. En dus het aantal mensen dat met Concept Cloudt in contact komt navenant. Deze korte case over een nieuwbouwproject in Gulpen werd bijvoorbeeld geplaatst op een website over wonen en deze kunstzinnige woning verscheen online op Het Houtblad.nl.

 

Deel dit artikel

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com