Case - Contenttellers

Nieuwe Contentteller: Sanne Handels

1

minuten

Hoera! We hebben een eerste collega in dienst genomen! Op 1 april is Sanne Handels begonnen bij Contenttellers en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. Als allround Contentteller gaat Sanne ons helpen het verhaal van Limburgse organisaties te vertellen. Tijd dus om nader kennis te maken.

Sanne Handels (25) studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en haalde daarna haar masterdiploma International Business Communication. Ze werkte voor haar overstap naar Contenttellers enige tijd als projectmanager bij een vertaalbureau. Sanne woont in Maastricht.

Hoe waren je eerste weken?

“Mijn eerste weken waren leuk, maar ook erg leerzaam. Ik heb al bij veel uiteenlopende opdrachtgevers in de keuken mogen kijken en de eerste blogartikelen en social posts gepubliceerd. De tijd is omgevlogen in ieder geval!”

Wat is je het meeste bijgebleven?

“De bezoeken aan klanten zijn me het meeste bijgebleven. Leuk om gezichten te zien bij de verhalen en berichten die Contenttellers schrijft. Bovendien maakt het mijn werk ook makkelijker, denk ik. Want hoe kun je nou werken voor mensen en bedrijven waar je nog nooit geweest bent?”

Wat staat er de komende tijd in jouw planning?

“Inmiddels krijg ik mijn eerste ‘eigen’ accounts. Daar ga ik binnenkort dus alle communicatie voor verzorgen: van social post tot blog en van nieuwsbrief tot advertentie. Dat betekent sowieso dat ik nog een aantal nieuwe programma’s onder de knie moet krijgen. Maar dat gaat helemaal goed komen!”

Hoe kunnen mensen jou bereiken?

“Mensen mogen mij altijd bellen op 06-15545515 of een mailtje sturen naar sanne.handels@contenttellers.com!”

 

Deel dit artikel

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com