Case - Contenttellers

Meet Lotte Scharn, onze nieuwste Contentteller!

2

minuten

Een nieuw gezicht! Op 2 januari is Lotte Scharn begonnen bij Contenttellers. Als onze nieuwste Contentteller gaat Lotte zich bezighouden met het vertalen van content naar unieke verhalen. Tijd om haar voor te stellen!

Lotte (25) studeerde Amerikanistiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en haalde vervolgens een master in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media in Tilburg. Na haar tijd in Tilburg keerde ze terug naar Nijmegen en werkte ze een tijdje als projectmanager bij een vertaalbureau. Lotte is een echte muziekfanaat en haar hobby is boksen.

Hoe waren je eerste dagen?
Mijn eerste dagen waren ontzettend leuk. Ik ben in een fijne club mensen beland en geen dag was tot nu toe hetzelfde. Ik heb al veel geleerd en gezien: ik heb zelfs mijn eerste klant al mogen bezoeken!

Wat staat er de komende tijd in jouw planning?
Voornamelijk Contenttellers en mijn opdrachtgevers leren kennen! Ik ben meteen begonnen met het maken van social media posts voor een aantal opdrachtgevers, dus ik heb al ontzettend veel onderzocht. Maar er valt zeker nog genoeg te ontdekken en leren, en daar heb ik heel veel zin in! Daarnaast kijk ik er naar uit mijn collega’s te leren kennen.

Hoe kunnen mensen jou bereiken?
Je mag mij altijd bellen op 06-46500048 of een mailtje sturen naar lotte.scharn@contenttellers.com. Ik sta ook altijd open voor een (digitale) kop koffie!

Deel dit artikel

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com