Tekst

Wij vertellen jouw verhaal in welke vorm je maar wil. Alles staat of valt met goede teksten. Professionele blogteksten, aanstekelijke interviews en wervende klantcases. En nee, natuurlijk hoeven teksten niet saai te zijn. Dat is jouw organisatie toch ook helemaal niet? Laat dat maar aan ons over!

Teksten a la carte

Jij bent trots op wat je doet. En dat wil je delen. Zoals een persbericht voor een nieuw product. Een interview met de directeur, een aansprekende case study of een vacaturetekst om die vacature eindelijk in te vullen.

Persberichten
Met het verzenden van een persbericht zorg je voor extra aandacht. Mooi toch, als jouw organisatie aandacht krijgt in de lokale krant, de vakmedia of nieuwsites? Maar dan moet de tekst wel overtuigend zijn. Overtuigend voor de ontvanger: de journalist of redactie van het medium dat je aanschrijft. No problem, regelen wij voor je. Krijg je er meteen de relevante adressen uit onze perslijst bij!

Zakelijke blogs
Door te bloggen trek je meer bezoekers naar je website, verbeter je de online reputatie en naamsbekendheid van je bedrijf en werk je ook nog eens aan de online vindbaarheid van je website. We bepalen samen welke verhalen jouw klanten willen lezen, stellen een lijst met onderwerpen samen en beginnen te schrijven. Voor je het weet stromen de bezoekers naar je website waar ze kennis maken met jouw unieke diensten of producten.

Vacatureteksten
Spin in het web? Een marktconform salaris? Geweldige vrijdagmiddagborrels? Daar red je het dus niet meer mee tegenwoordig. Vacatureteksten moeten volledig zijn toegespitst op de ideale kandidaat, een heldere structuur hebben en kandidaten overhalen te solliciteren. Het is een advertentie, geen functieomschrijving!  Laat ons teksten schrijven die voor sollicitanten zorgen. Wel zo verstandig als je eerder vandaag dan morgen nieuwe medewerkers kunt gebruiken!

Case studies
Bewijskracht is belangrijker dan ooit. Nou kun je het bij sterren of cijfers laten, maar overtuigender is een mooi uitgeschreven verhaal waarin je uitlegt hoe je een probleem van een klant hebt opgelost. Hoe het proces verlopen is hoe prettig jouw opdrachtgever de samenwerking heeft ervaren. Bovendien kun je een case study mooi meezenden met offertes. Leuke, vlotte artikelen die het commerciele proces optimaal ondersteunen. What’s not to like?

Let us tell your story

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Menu