Content

Plannen, creëren en delen
We beginnen met een sprokkelsessie, waarin we samen doelen, middelen en de boodschap vaststellen. Vervolgens doen wij de rest: we creëren de posts in uiteenlopende formats en delen die op de relevante podia. Uiteraard geheel in jouw eigen huisstijl.

Content a la carte

Wij vertellen jouw verhaal. Dat kan voor een vast bedrag per maand, maar kan ook met bijvoorbeeld webteksten of magazines. Zo word je volledig ontzorgd op het gebied van contentmarketing en weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt. Dat klanten en medewerkers zich meer betrokken voelen. Dat jouw verhaal gehoord, gelezen en gezien wordt.

Zakelijke blogs
Door te bloggen trek je meer bezoekers naar je website, verbeter je de online reputatie en naamsbekendheid van je bedrijf en werk je ook nog eens aan de online vindbaarheid van je website. We bepalen samen welke verhalen jouw klanten willen lezen, stellen een lijst met onderwerpen samen en beginnen te schrijven. Voor je het weet stromen de bezoekers naar je website waar ze kennis maken met jouw unieke diensten of producten.

Social media-abonnementen
Die blogteksten kun je vervolgens mooi delen op social media. De waarde van regelmatig posten op social media hoeven we je niet uit te leggen natuurlijk. Door het schrijven en posten van berichten aan ons uit te besteden, maar je optimaal gebruik van de oneindige mogelijkheden op LinkedIn, Facebook, Instagram en/of TikTok.

Personal branding
Wil jij thoughtleader worden in jouw vakgebied? Leads genereren door als expert te worden ervaren door jouw community op LinkedIn? Laat jouw brand het werk voor je doen. Wij leggen de basis voor jouw personal brand door iedere week te posten op LinkedIn, waaronder een persoonlijke blogpost of column in de vorm van een artikel.

Vacatureteksten
Spin in het web? Een marktconform salaris? Geweldige vrijdagmiddagborrels? Daar red je het dus niet meer mee tegenwoordig. Vacatureteksten moeten volledig zijn toegespitst op de ideale kandidaat, een heldere structuur hebben en kandidaten overhalen te solliciteren. Het is een advertentie, geen functieomschrijving!  Sluit een abonnement af en wij schrijven teksten die voor sollicitanten zorgen. Wel zo verstandig als je eerder vandaag dan morgen nieuwe medewerkers kunt gebruiken!

Ja, ik heb jullie hulp nodig!

Laat het ons weten, dan helpen we je snel verder.
Menu