Social Media

Social media horen thuis in iedere communicatiematrix. Maar als je zelf niet de kennis of capaciteit hebt om er consequent en planmatig mee bezig te zijn, nemen wij dat gewoon van je over. Of je nou wil uitblinken op LinkedIn, toffe video’s wil op TikTok of Facebook jouw belangrijkste kanaal is.

Consistente communicatie

Wij plannen, creëren en delen relevante verhalen. Contenttellers zorgt ervoor dat jouw boodschap inspirerend, boeiend en relevant in woord, beeld of geluid verpakt wordt. Om relevante bezoekers aan te trekken, en die vervolgens te converteren naar klanten, fans en ambassadeurs (of nieuwe medewerkers).

Plannen
Allereerst stellen we samen doelen vast en beschrijven we het publiek. Dat doen we tijdens een Sprokkelsessie. Dat leggen we allemaal vast in een contentplan en een contentkalender. Daarin reserveren we altijd ruimte om op de actualiteit in te kunnen springen.

Creëren
Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het produceren van verhalen! Dat doen we in de vorm van woord, beeld en geluid. Van nieuwsbrieven tot video’s. Van blogs en interviews tot podcasts en nog veel meer. This is where the magic happens. Ook kijken we meteen wat er al is, wat er nu loopt en wat er gedaan moet worden. Denk aan ontwerpen van templates, inrichten van een digitale nieuwsbrief of het inrichten van de social media kanalen.

Delen
Verhalen moeten uiteraard wel verteld worden. Dus plaatsen we ze op relevante social media, websites of andere platforms. Maandelijks analyseren we de resultaten, sturen we je een rapportage en optimaliseren we de verhalen en de planning.

Abonnement
Elke maand worden vaste activiteiten uitgevoerd. Het pakket wordt samen ingevuld in een contentabonnement per maand. Dus vaste kosten per maand met vaste acties. Ieder bericht wordt aan je voorgelegd via ons contentmanagementsysteem. Er verschijnen nooit verrassingen online!

Hulp nodig bij communicatie op social media?

Laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvende kennismaking!

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com