Personal Branding

Wil jij thoughtleader worden in jouw vakgebied? Leads genereren door als expert te worden ervaren door jouw community op LinkedIn? Laat jouw brand het werk voor je doen. Wij leggen de basis voor jouw personal brand door iedere week te posten op LinkedIn, waaronder een persoonlijke blogpost of column in de vorm van een artikel.

Wat zeggen mensen over jou?

Wat zeggen mensen nu over je als je een kamer uitloopt? Wat zeggen collega’s over je, wat voor associatie heeft een prospect met jouw naam of wat denken vakgenoten als jouw naam in een gesprek valt?

Aan de slag
Eerlijk zijn: ben je daar tevreden mee? Zo niet, dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met jouw personal brand. In een Sprokkelsessie zetten we de door jou gewenste uitstraling en doelen strak op papier. Daaruit volgen acties en een contentkalender. Tijd om de buitenwereld te laten kennismaken met jouw Brand!

LinkedIn
LinkedIn is het meest voor de hand liggende platform om jezelf extern te profileren. Niet alleen maken vrijwel alle (toekomstige!) werkgevers er actief gebruik van, ook klanten en prospects scrollen regelmatig door de tijdlijn. Laat je niet afleiden door de vele connecties die zelf weinig posten. Minder dan 5% van de gebruikers post maandelijks. Dat is dus een enorme kans: door actief te worden en bijdrages te posten onderscheid je jezelf van het leeuwendeel van de gebruikers op LinkedIn. Je hoort meteen tot de top 5%.

Uitbesteden
Moeilijk? Dan publiceren wij voor je. Door columns te schrijven en wekelijks berichten te posten volgens een strakke contentkalender. Hoe uitgebreid zo’n abonnement wordt, is helemaal aan jou. Maar reken maar dat je binnen no-time verschil gaat zien. In de manier waarop mensen naar je kijken, de hoeveelheid view op jouw profiel op LinkedIn en relevante connectieverzoeken.

Lees hier meer over de basis van Personal Branding!

Yes, make me stand out from the crowd

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Personal Branding?

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com