Bloggen

Door te bloggen trek je meer bezoekers naar je website, verbeter je de online reputatie en naamsbekendheid van je bedrijf en werk je ook nog eens aan de online vindbaarheid van je website. We bepalen samen welke verhalen jouw klanten willen lezen, stellen een lijst met onderwerpen samen en beginnen te schrijven. Voor je het weet stromen de bezoekers naar je website waar ze kennis maken met jouw unieke diensten of producten.

Meer blogs, meer bezoekers

SEO
Regelmatig een blog posten op de website, versterkt de online vindbaarheid. Als de relevante zoekwoorden op de goede manier verwerkt worden in te tekst. Dus vast onderdeel van onze samenwerking is het bepalen van de termen waarop jouw organisatie online gevonden wil worden.

Series
Uiteraard schrijven we met alle liefde een los blog voor je. Maar wij denken graag in series. Rubrieken met een vaste opbouw, waarmee je voor herkenbaarheid zorgt bij de bezoekers van je website. Denk maar aan DWDD: een aaneenschakeling van vaste rubrieken, maar steeds ingevuld met andere gasten en onderwerpen.

Abonnement
Je kunt dus ook kiezen voor een blogabonnement. Waar de blogs over gaan bepalen we samen. Of het nou een serie interviews wordt met ambassadeurs van jouw organisatie of een serie waarin de meerwaarde van een product wordt toegelicht. Na een goede briefing zorgen wij voor de teksten, zodat jij gewoon door kunt me je dagelijkse werk.

Meer weten over zakelijk bloggen?

Laat je gegevens achter en we plannen snel een kop koffie!

Contenttellers maakt nu deel uit van Morres & Company. Alles wat je van Contenttellers gewend bent, vind je nu ook bij Morres & Company.

Lees meer op de website van Morres & Company en als je vragen hebt, stuur je gewoon een e-mail naar info@morrescompany.com.
We staan klaar om je te helpen.

Let’s keep telling great stories together!

Ga naar morrescompany.com