Contenttellers

Anne-Sophie: van stagiair naar Contentteller

1

minuten

Anne-Sophie: van stagiair naar Contentteller

Anne-Sophie was natuurlijk al een echte Contentteller, maar in plaats van stagiair is ze nu officieel collega. Vanaf 1 juni begint ze aan haar vaste baan bij Contenttellers! Tijd om nader kennis te maken.

1. Hoe ben je bij Contenttellers uitkomen?
Ik zat in mijn laatste leerjaar van mijn opleiding Medewerker Marketing en Communicatie op het Vista College in Heerlen. Hier hoorde natuurlijk ook een stage bij! Ik had in mijn eerste jaar al een keer stage gelopen bij Morres & Company en dat was me toen heel goed bevallen, dat smaakte naar meer. Zo ben ik dus bij Contenttellers uitgekomen. Contenttellers is in januari gestart en ik ben er vanaf het eerste moment bij geweest. Echt leuk om zo met het bedrijf mee te kunnen groeien.

2. Wat is je tot nu toe het meeste bijgebleven?
Het klantcontact! Ik vind het leuk om de gezichten achter bedrijven te leren kennen, dat maakt het allemaal net wat persoonlijker. Het bijhouden van de social media wordt zo ook makkelijker. Het houden van mijn eerste echte sprokkelsessie vond ik trouwens ook gaaf. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar alles is gelukkig helemaal goed verlopen.

3. Wat staat er de komende tijd in jouw planning?
Ik ga me vooral bezighouden met de social media van mijn eigen klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social posts, blogs en nieuwsbrieven. Ook heb ik er zin in om het contact met de klanten te blijven onderhouden.

4. Waar kijk je het meest naar uit?
Ik heb er zin in om het werkende leven te gaan ervaren. Tijdens mijn stage voelde ik me ook al een beetje โ€˜werknemerโ€™, maar nu is het natuurlijk ook echt officieel.

5. Hoe kunnen mensen je bereiken?
Mijn telefoonnummer is 06-36133943 en mijn e-mailadres is annesophie.bodelier@contenttellers.com. Ik sta altijd open voor een praatje!

Deel dit artikel

Ook interessant om te lezen.